0
lei 0 elemente

Niciun produs în coș.

Termeni si conditii

1. DEFINITII SI TERMENI

lovethedesign.ro – este denumirea comerciala a LOVEtheDESIGN S.R.L., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Jud. Gorj, mun. Motru, Aleea Albastrelelor, nr.2, bl.16, sc.1, et.1, ap.5, numar de ordine in Registrul Comertului J18/504/2021 , cod unic de inregistrare fiscala 44189921.
Vanzator – societatea comerciala LOVEtheDESIGN S.R.L. Cumparator – persoana fizica/juridica sau orice entitate care isi face un Cont in Site, efectueaza o Comanda in Site sau telefonic.
Client – persoana fizica/juridica care are sau obtine acces la continut prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre lovethedesign.ro (telefonic, electronic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre lovethedesign.ro si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui cont.
Utilizator – orice persoana fizica/juridica inregistrata pe Site, care prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii.
Cont – sectiunea din site-ul lovethedesign.ro formata dintr-o adresa de email si o parola care permite Cumparatorului transmiterea
Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul acestuia in site (comenzi, facturi proforme, adrese de livrare, etc).
Site – domeniul www.lovethedesign.ro si subdomenii aferente.
Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si/sau Servicii de pe site.
Bunuri si servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator Cumparatorului ca urmare a comenzii.
Continut – Toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui dispozitiv electronic. Continutul oricarui email trimis Cumparatorului de catre Vanzator prin mijloace electronice sau orice alt mod de comunicare disponibil, fie direct, fie prin reprezentant. Date referitoare la Vanzator, detalii de contact sau de identificare juridica.
Newsletter – Este un mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv prin posta electronica (email, SMS) asupra Bunurilor si serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.
Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume de bani rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre lovethedesign.ro Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.
Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora pe pagina produsului.

2. DOCUMENTE CONTRACTUALE

2.1 Prin inregistrarea unei comenzi de site, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic/email) prin care vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

2.2 Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea automata a Comenzii. Acceptarea comenzii si incheierea contractului la distanta se face prin transmiterea unei notificari de confirmare comanda prin email sau telefonic de catre un operator al Vanzatorului.

2.3 Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor din Comanda. In cazul modificarii cantitatii de Bunuri si/sau Servicii din Comanda, va anunta Cumparatorul la adresa de email sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata daca este cazul.

2.4 Contractul se considera incheiat intre vanzator si cumparator in momentul primirii de catre cumparator de la vanzator, prin intermediul postei electronice/sms/telefonic notificarii de expediere a comenzii.

2.5 Informatiile prezentate in site, precum preturi, stocuri, sunt considerate Oferte. Prin plasarea unei comenzi, cumparatorul accepta oferta, insa incheierea contractului la distanta se va face cum este indicat in paragraful anterior.

2.6 Notele de transport (awb-uri sau avize de expeditie) sunt documente care insotesc coletele livrate prin curier rapid sau curier propriu. Ele nu reprezinta documente fiscale si nu tin loc de factura fiscala.

2.7 Certificatele de garantie (unde este cazul) insotesc produsele in momentul livrarii. In caz contrar, poate fi apelat Departamentul de Relatii cu Clientii pentru informatii suplimentare.

3. POLITICA DE VANZARE ONLINE

3.1 Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Client/Cumparator.

3.2 Pentru motive justificate lovethedesign.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Vanzatorul. In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al lovethedesign.ro, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

3.3 Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea Contact din site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru acestea.

3.4 In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, lovethedesign.ro isi rezerva dreptul de a cere Clientilor/Cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vederea protejarii informatiei din cadrul Site-ului.

3.5 lovethedesign.ro poate publica pe site informatii despre bunuri si/sau servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de oricare alt tert cu care vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

3.6 Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.

3.7 In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la: comisioane de plata cu cardul sau comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care sunt percepute de banca emitenta a cardului. Responsabilitatea pentru acesta actiune o poarta numai Cumparatorul.

3.8 Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau Serviciilor disponibile pe site (imagini statice/dinamice/prezentari multimedia, descrieri de produs, specificatii, etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

4. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul expres al acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale, indiferent de tertul care furnizeaza serviciul.

5. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

5.1 Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice/dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a lovethedesign.ro si a furnizorilor sai, fiindu-le rezervate toate drepturile obtinute, in acest sens, in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare/publicare).

5.2 Clientului/Cumparatorului nu ii este permisa copierea/distribuirea/publicarea/transferul catre terte parti, modificarea si/sau alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de lovethedesign.ro , includerea oricarui continut in afara site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al lovethedesign.ro asupra Continutului, precum si participarea la transferul/vanzarea/distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea, afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al lovethedesign.ro .

5.3 Orice continut la care Clientul/Cumparatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizarea specific si valid incheiat intre LOVEtheDESIGN S.R.L. si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea lovethedesign.ro cu referire la acest Continut.

5.4 Clientul/Cumparatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Termenilor si Conditiilor.

5.5 In cazul in care lovethedesign.ro ofera Clientului/Cumparatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul/Cumparatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea lovethedesign.ro pentru respectivul Client/Cumparator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferta, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudicicat in orice alt mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

5.6 Niciun Continut transmis catre Client sau Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit din acesta prin accesare, vizitare si/sau vizalizare nu constituie o obligatie contractuala din partea lovethedesign.ro si/sau al angajatului/prepusului lovethedesign.ro care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care acesta exista, fata de respectivul Continut.

5.7 Este interzisă orice utilizare a Conținutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

6. COMANDA

6.1 Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una din modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru acesta. Adaugarea unui Bun si/sau Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului si/sau Serviciului.

6.2 Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzi.

6.3 Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil/agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

6.4 Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

 • Neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
 • Invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de lovethedesign.ro , in cazul platii online;
 • Datele furnizate de catre Client/Cumparator pe site sunt incomplete si/sau incorecte;
 • Produsul comandat nu exista in stoc fizic.

6.5 In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din contract. Suma va fi returnata dupa receptionarea retur a produselor de catre Vanzator.

6.6 Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi Bunurile (se va lua data cea mai recenta).

6.7 In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 14 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

7. BUNURI/SERVICII SI CLIENTI/CUMPARATORI PENTRU CARE NU SE ASIGURA DREPTUL DE RETRAGERE

7.1 Nu se asigura drept de retragere decat pentru clientii/cumparatorii persoane fizice.

7.2 Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract urmatoarele:

 • Contractele de prestari servicii, dupa prestarea completa a serviciilor, daca executarea a inceput cu acordul prealabil expres al Cumparatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat la cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul de retragere dupa executarea completa a Contractului de catre Vanzator;
 • Furnizarea de bunuri si/sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile de pe piata financiara pe care Vanzatorul nu le poate controla si care pot avea lor pe parcursul perioadei de retragere;
 • Furnizarea de Bunuri confectionate dupa specificatiile prezentate de Cumparator sau personalizate in mod clar;
 • Furnizarea de Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora.

8. CONFIDENTIALITATE

8.1 Informatiile de orice natura furnizare de catre Cumparator/Client Vanzatorului vor ramane in proprietatea vanzatorului.

8.2 Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

8.3 Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati transmis prin intermediul Site-ului.

8.4 Prin inscrierea in baza de date lovethedesign.ro, Clientul/Cumparatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti, parteneri lovethedesign.ro , furnizori de servicii de marketing, agentii de stat, guvernamentale sau asociatii din domeniul asigurarilor, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru, alte companii cu care lovethedesign.ro poate dezvolta programe comune de ofertare pe piata Bunurilor si/sau Serviciilor, etc.

9. PUBLICITATE

9.1 Newsletterele lovethedesign.ro sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de lovethedesign.ro . Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.

9.2 In momentul in care, Clientul isi creeaza un Cont pe Site, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de Newslettere. Optiunea cu privire la acordul emis de catre Client poate fi modificata in orice moment, prin contactarea lovethedesign.ro in acest sens, sau folosirea link-ului Dezabonare din corpul Newsletterului.

9.3 Renuntarea la primirea Newsletterului de catre Client sau Cumparator se face in orice moment folosind link-ul dedicat de dezabonare din cadrul oricarui Newsletter sau apeland la numarul de telefon 0753835683.

9.4 Renuntarea la primirea Newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul Document.

10. FACTURARE – PLATA

10.1 Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.lovethedesign.ro includ TVA, conform legislatiei in vigoare,  dar nu includ costurile de livrare.

10.2 Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in confirmarea comenzii, fie in email-ul transmis de catre un operator, fie telefonic de catre un reprezentat al Vanzatorului. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile/Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

10.3 Vanzatorul nu este responsabil pentru informatiile gresite de facturare transmise de Cumparator.

10.4 Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri si/sau Servicii vandute de lovethedesign.ro in format fizic atasata coletului cu produsele comandate, sau electronic prin posta electronica, la adresa de email mentionata de Cumparator in Contul sau.

10.5 Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

10.6 Prin transmiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile, in format electronic, prin transmiterea acestora, prin intermediul postei electronice, la adresa de email mentionata in Contul sau.

10.6 In cazul in care aceste informatii nu va sunt transmise mai mult de 48 de ore prin email, va rugam sa ne sesizati acest aspect pe adresa de email: hello@lovethedesign.ro

10.7 Produsele comandate pot fi achitate utilizand urmatoarele metode de plata:

 • Card bancar on line prin intermediul partenerului MobilPay. Platile cu card sunt procesate prin MobilPay si sunt securizate prin folosirea 3D Secure System si conexiuni incriptate. MobilPay nu stocheaza informatiile despre cardul clientului. In plus, folosind sistemul 3D Secure System poti avea o parola suplimentara doar pentru platile online, pe care o poti folosi pentru o siguranta sporita;  Clientul/Utilizatorul/Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor;
 • Ramburs direct la curier;
 • Prin transfer bancar, in contul  RO75BTRLRONCRT0600932901 RON deschis pe numele LOVEtheDESIGN S.R.L. la Banca Transilvania SA. Comisioanele bancare aferente transferului, vor fi achitate de catre comparator.

10.8 Pentru produsele care nu sunt pe stoc si care se livreaza pe baza de comanda, SC LOVEtheDESIGN S.R.L. isi rezerva dreptul de solicita un avans de 50% din valoarea produsului.. Dupa confirmarea telefonica a comenzii se va emite o factura pentru avansul de achitat. SC LOVEtheDESIGN S.R.L. va considera comanda lansata in momentul in care clientul va face plata conform factura de avans primita.  Acesta se poate achita cu ordin de plata in contul RO75BTRLRONCRT0600932901 RON deschis pe numele LOVEtheDESIGN S.R.L. la Banca Transilvania.

10.9 In anumite cazuri, pentru mentinerea securitatii Tranzactiilor, la inregistrarea Comenzii, Cumparatorului i se va solicita sa autorizeze plata prin reintroducerea parolei aferente Contului sau utilizarea amprentei digitale in cazul terminalelor mobile care au aceasta facilitate.

11. LIVRAREA BUNURILOR

11.1 Vanzatorul se obliga sa livreze bunurile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator, conform optiunii Clientului.

11.2 Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

11.3 Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si/sau Serviciilor numai pe teritoriul Romaniei.

11.4 Recepţia produselor reprezintă acceptul clientului că produsele au ajuns în stare bună şi corespund cantitativ şi calitativ cu ceea ce s-a comandat.

11.5 Montajul pieselor de mobilier, precum şi manipularea acestora nu fac obiectul prezentului contract, acestea căzând în sarcina clientului.

12. GARANTII

12.1 Toate bunurile comercializate de catre lovethedesign.ro beneficiaza de conditii de garantie, conforme legislatiei in vigoare.

12.2 SC LOVEtheDESIGN S.R.L. nu isi asuma nicio raspundere privind consecintele pe care le-ar avea utilizarea sau intretinerea gresita a produselor, cauzate de nerespectarea instructiunilor producatorului. Nu se considera a fi lipsa de conformitate daca in momentul incheierii facturii Cumparatorul a cunoscut sau nu putea, in mod rezonabil, sa nu cunoasca aceasta lipsa de conformitate.

12.3 Cumparatorul este de acord cu faptul că produsele manufacturate și cele din materiale naturale precum pielea, lemnul, nu pot fi fabricate identic din punct de vedere al texturii, nuanțelor de culoare pe diferite suprafețe și a particularităților aparente pe material. Cumparatorul este de acord cu faptul că produsele din lemn masiv pot prezenta mici crăpături sau noduri în funcție de natura lemnului sau că pot apărea în timp mici crăpături in funcție de condițiile în care sunt păstrate produsele. Acestea nu se consideră a fi defecte de fabricaţie şi, în aceste cazuri, nu pot fi invocate condiţiile de garanţie. Cumparatorul poate cere însă returul produsului fără a fi necesară vreo explicaţie, în condiţiile legii.

12.4 Garanţia de conformitate pentru produsele de folosinta indelungata este de 24 luni. Termenul de garanţie curge de la data vânzării produsului SC LOVEtheDESIGN S.R.L. își asumă responsabilitatea reparării sau înlocuirii produsului pe cheltuiala sa, daca deficientele nu sunt imputabile Cumparatorului. După recetioanarea produselor, Cumparatorul nu mai poate invoca deficiențe cantitative sau deficiențe pe care, în mod rezonabil, nu putea să nu le vadă la momentul livrării (ciobituri, zgârieturi, componente îndoite, etc.). Spargerea produselor sau componentelor din sticlă sau zgârierea produselor după recepție sunt riscuri asumate integral de Cumpărător.

12.5 Garantia se pierde in urmatoarele situatii:

 • in cazul interventiilor sau reparatiilor produsului executate de persoane neautorizate;
 • in cazul utilizarii produsului pentru alte scopuri decat cele pentru care a fost conceput si recomandat;
 • in cazul nerespectarii de catre cumparator a conditiilor de pastrare, utilizare si intretinere prevazute in documentatia care insoteste produsul;
 • in cazul deteriorarilor termice, mecanice ale produselor datorate incendiilor, accidentelor de orice fel, intemperiilor sau neglijentei în utilizare.
 • In cazul nerespectarii instructiunilor de folosire.

13. TRANSFERUL PROPRIETATII BUNURILOR

Proprietatea asupra bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului. Conform Art. 20 din OUG 34/2014 cu modificarile Legii nr 157/22.06.2015, Riscul de deteriorare sau pierdere a produsului este transferat consumatorului in momentul in care acesta sau o parte terta desemnata de acesta, alta decat transportatorul, intra in posesia fizica a produselor. Cu toate acestea riscul este transferat consumatorului in momentul livrarii produselor catre transportator, daca transportatorul a fost insarcinat de catre consumator sa transporte produsele, iar aceasta optiune nu a fost oferita de catre un profesionist, fara a aduce atingere drepturilor consumatorului fata de transportator.

14. RASPUNDERE

14.1 Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezulat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale, conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si, in special, pentru pierderea acestora.

14.2 Prin crearea si utilizarea Contului, Clientul/Utilizatorul/Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.

14.3 Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul/Utilizatorul/ Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizatii continutului si/sau la data plasarii comenzii.

14.4 Ulterior crearii Contului, utilizarea Continutului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra Termenilor si Conditiilor Site-ului si/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor si Conditiilor Site-ului.

14.5 Termenii si Conditiile Site-ului pot fi modificati oricand de catre lovethedesign.ro , acestia fiind opozabili Clientilor/Utilizatorilor/ Cumparatorilor de la data afisarii in Site. Acceptarea Termenilor si Conditiilor Site-lui se confirma prin bifarea checkbox-ului corespunzator din Site si/sau prin trimiterea Comenzii si/sau prin efectuarea unei plati online.

15. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

15.1 LOVEtheDESIGN S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

15.2 Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, lovethedesign.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

15.3 Scopul colectarii datelor este: informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor, informarea Cumparatorilor privind evolutia si starea Comenzilor, evaluarea Bunurilor si Serviciilor oferite, activitatii comerciale, de promovare a Bunurilor si Serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului/Cumparatorului.

15.4 Prin completarea datelor in formularul de creare de cont si/sau de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a lovethedesign.ro si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre lovethedesign.ro, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre lovethedesign.ro, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

15.5 Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

15.6 Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa de email:hello@lovethedesign.ro, va puteti exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate.

15.7 Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

16. FORTA MAJORA

16.1 Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

16.2 Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

17. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre lovethedesign.ro si Clienti / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

18. DISPOZITII FINALE

Orice altă problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe site şi care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila în termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor de către utilizator. In cazul în care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti.

© Copyright 2021. Toate drepturile rezervate. Powered by webinspire.ro
heartenvelopeusercartphone-handsetmagnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram