0
lei 0 elemente

Niciun produs în coș.

Despre noi

Intuiția si pasiunea pentru design se poate transforma într-o idee, o idee într-un proiect, un proiect în realitate si anume LOVEtheDESIGN.

LOVEtheDESIGN este o selecție exclusivă de mărci și produse de cea mai înaltă calitate. Este locul unde puteți găsi cele mai prestigioase mărci și cele mai noi designuri. Este un boutique on line de design de casă dedicat iubitorilor de frumos in toate formele sale. Este cel mai simplu și mai sigur mod de a face cumpărături, indiferent unde locuiți. Este cultură și viitor.

De la Milano la Stockholm, de la Paris la Londra și orice altceva dintre ele, LOVEtheDESIGN alege obiecte atent selectionate si sofisticate din portofoliile unor branduri internationale din dorința de a crea o comunitate de pasionați de design de casă si capacitatea de a-ți transforma casa în casa viselor tale.
Casele cresc, ca tine și o data cu tine. Fiecare casă are propriul său caracter, dar casa ta are stilul tău. Și pe măsură ce ai grijă de el, ai grijă de tine.

Cu dragoste,

Fondatoare LOVEtheDESIGN

© Copyright 2021. Toate drepturile rezervate. Powered by webinspire.ro
heartenvelopeusercartphone-handsetmagnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram